O firmie

Bonair z tytułem Partnera roku 2017 Microsoft Dynamics 365

Wszechstronność oraz zaangażowanie Firmy Bonair po raz kolejny zostały docenione. Miło jest nam poinformować, że zostaliśmy Partnerem roku 2017 Microsoft w obszarach „Dynamics 365 for Finance and Operation".

Bonair Partnerem RokuJest to dla nas szczególne wyróżnienie, bo zapracowaliśmy sobie na nie doskonalą wręcz pracą zespołową w myśl naszej idei „Togethet do IT”, ale przede wszystkim nagroda została przyznana właśnie nam, gdyż jako jedni z nielicznych Firm w Polsce podejmujemy się najtrudniejszych wyzwań na rynku, a nasze wdrożenia są największe i najbardziej skomplikowane. Jesteśmy też konsekwentni w promowaniu nowych technologii poprzez czynny udział w wielu konferencjach branżowych oraz organizowaniu warsztatów merytorycznych. Aktywnie wspieramy również naszych klientów w procesach cyfrowych transformacji, przenosząć ich dotychczasowe rozwiązania do środowiska Azure.

Współpracujemy z doskonałym Partnerem, bowiem oprogramowanie Microsoft jest wyjątkowe w swojej formule, ale to kompetencje całego zespołu Bonair, nasze już ponad 25-letnie doświadczenie zaczynają procentować nie tylko w oczach Partnera, ale również na rynku, wśród naszych klientów. Nagroda Partnera roku 2017 to zatem w głównej mierze ukłon w stronę naszych wysoce wykwalifikowanych specjalistów, klientów oraz współpracowników. Dzięki temu wyróżnieniu nasi przyszli klienci zyskują jeszcze większą gwarancję solidności, rzetelności oraz potężnego wsparcia kompetencyjnego w zakresie Dynamics 365 w wielu obszarach. Firma Bonair dostarcza usługi także w zakresie ERP, CRM oraz Bi.

Ubiegły rok 2016 był dla Spółki bardzo szczególny. To okres bardzo intensywnej i wzmożonej pracy dla najbardziej wymagających wdrożeń w historii Bonair. Podejmowaliśmy się już wielokrotnie niezwykle trudnych projektów, ale wdrożenia dla m.in. Poczty Polskiej czy firmy Selena nauczyły nas naprawdę dużo i znacznie podniosły naszą wiedzę oraz kompetencję. Teraz mamy nadzieję w szybkim czasie zdyskontować te nabyte umiejętności, a uzyskanie Partnera Roku 2017 Microsoft tylko przekonuje, że jesteśmy godnym Partnerem i jeszcze lepszą Firmą wdrożeniową. Zapraszam do współpracy" - z nieukrywaną satysfakcją podsumowuje Wiceprezes Bonair SA Daniel Olejniczak